Kinderen in de groei

Als je kinderen hebt, dan weet je ongetwijfeld hoe snel het kan gaan met de groei. Neem bijvoorbeeld de kleren. Voor je het weet zijn ze er al weer uitgegroeid en is die broek al weer te kort. Of zijn de mouwen van die trui al weer te kort.

En wat te denken van de jassen. Vorige winter was deze lekkere jas nog goed qua passing en nu is hij veel te klein.

Maar wat misschien wel het hardst gaat zijn de schoenen. De schoenen moeten om de haverklap vervangen worden. Regelmatig gaan we met de kinderen naar de schoenen winkel om de voetjes op te meten. Eigenlijk moet hij of zij al weer andere schoenen hebben, maar hij of zij zit net tegen een wissel van de maat aan. We willen dus eigenlijk nog even wachten. Maar goed. We moeten er aan geloven. Je kind moet natuurlijk wel goede schoenen aan. En die hoeven niet altijd duur te zijn.

Kindersneakers

Neem bijvoorbeeld de alledaagse kindersneakers. Deze zijn er in alle soorten en maten. Elk kind kan wel een paar vinden die hij of zij mooi vind in de categorie sneakers. Je kunt ze natuurlijk zo duur kopen als je maar wilt. Als je deze bij de schoen speciaalzaak koopt betaal je wel de hoofdprijs.

Maar dat kan goedkoper. Sowieso kun je de aanbieding via internet en de folders in de gaten houden. Dit kan je al snel 20 tot 50 procent schelen. Ook bij de speciaal zaken.

Maar ergens waar ze bijvoorbeeld sowieso wat goedkoper zijn is bij een Scapino. Daar hebben ze een breed assortiment aan kinderschoenen waaronder sneakers maar dan tegen een veel aantrekkelijkere prijs.  kindersneakers

De kwaliteit zal niet hetzelfde zijn als bij de speciaalzaak. Maar aangezien de kinderen toch in de groei zijn hoeven de schoenen ook niet drie jaar mee te gaan. Vaak is 1 jaar al genoeg. Dus waarom zou je dan eigenlijk ook meer betalen?