Peuterey jas is gestolen

Hallo, ik schrijf deze brief omdat ik erachter ben gekomen dat mijn Peuterey jas helaas is gestolen. De jas zou meegenomen kunnen zijn door iemand die ervoor koos om in plaats van hard te sparen voor een mooie jas, deze gewoon mee te nemen. Ik heb echt hard gewerkt om deze jas van Peuterey te kunnen betalen. Het voelt dan ook als een echte klap in het gezicht. Het liefst is er iemand die mij meer informatie kan geven over de gestolen jas. Misschien is deze gezien ergens of zijn jou dingen opgevallen op de dag dat ik ben bestolen. Ik zal jullie even uitleggen hoe de jas is gestolen.

Sportschool kleedkamer

Ik ben een fanatieke sporter en sport dus zo een vijf keer per week. Het is echt jammer dat ik dacht dat de sportschool wel veilig zou zijn. Gelukkig is het voor ons niet noodzakelijk om een locker te gebruiken. Wij moeten het maar doen met de opgegeven ruimtes waar wij ons kunnen omkleden. Wil jij een locker gebruiken dat moet je deze huren. Achteraf was het wel handig geweest om deze te huren want dan zou ik misschien mijn Peuterey jas nog hebben. In de kleedkamer van de sportschool ben ik dus mijn Peuterey jas verloren.

De jas is gestolen

Nadat dit gebeurde ben ik naar huis gegaan met de gedachte dat ik mijn Peuterey jas gewoon thuis heb laten liggen. Helaas weet ik nu dat deze is gestolen op de sportschool. Dit komt omdat ik toegang kreeg tot de camerabeelden toen ik mijn Peuterey jas niet thuis aantrof. Het is dan ook wel een beetje vervelend dat ik niet kan zien wie deze heeft meegenomen. Er is een pet voor het gezicht van de dader dus kan hij niet worden geĆÆdentificeerd. Hopelijk zijn er mensen die rond die dag en tijdstip aanwezig waren in de sportschool. Als jullie iets verdacht hebben gezien laat dit absoluut weten.