Op zoek naar puppy training?

Puppy training is erg belangrijk voor een goede opvoeding. U krijgt verschillende dingen geleerd, waar de hond erg veel profijt van zal krijgen. De puppy training van 123 Tinki is anders dan andere puppytrainingen. Dit is een van de redenen waarom u puppytrainingen bij 123 Tinki moet gaan volgen. Op de website is erg veel informatie te vinden over de voordelen die 123 Tinki aanbiedt.

Hoe werkt de puppy training van 123 Tinki?

Hoe werkt de puppy training van 123 Tinki nou eigenlijk? Nadat de bestelling is geplaatst heeft u voor altijd toegang tot de puppycursus en kunt beginnen wanneer u zelf wilt. U beschikt over 75 trainingsvideo’s, wat in totaal meer dan 30 uur is! Daarnaast ontvangt u 10 hondenboeken met een stappenplan en handige tips over het opvoeden van uw puppy. Er is een optie voor persoonlijke begeleiding van een hondenexpert. Zij beantwoorden al uw vragen en helpen u graag met het opvoeden van uw puppy. Voor een super opvoeding voor uw hond, ga voor de puppy training van 123 Tinki!

Niet goed, geld terug?

Er bestaat natuurlijk een kans dat u niet tevreden bent over de puppycursus en de hondenboeken. Wat kunnen wij dan voor u doen? Als u ontevreden bent geven wij u al het geld terug. Dit vinden wij tevens de eerlijkste manier, zowel voor u als voor ons. Wij willen graag dat onze klanten positief zijn en goed behandeld worden. Service en communicatie staat voorop bij 123 Tinki. Wees niet bang en probeer een puppy cursus van 123 Tinkie uit inclusief 10 hondenboeken! Niet goed, altijd uw geld terug.