Weihenstephaner cadeau doen?

Weihenstephaner

Ben jij reeds bekend met die heerlijke smaakvolle Weihenstephaner? Lekker hè? Is het wellicht een leuk idee om jouw vader of opa ook kennis te laten maken met dit biertje? Op de website van aanbieder Hopt kun jij je bestelling plaatsen. Deze wordt goed verzorgd en snel naar je verzonden, zodat jullie op Vaderdag samen kunnen proosten.

Plaats je bestelling op tijd, want de dagen voor Vaderdag zijn hectisch. Medewerkers doen er alles aan om jouw bier op tijd bij je te laten bezorgen. De website geeft een fraai overzicht van de vele biersoorten en ook krijg je info over de herkomst, het brouwen en de smaakbeleving. Benieuwd geworden of ook een andere biersoort proeven dan je bent gewend? Hier heb je de kans door een bierpakket te kiezen vol variatie.

Weihenstephaner

Weihenstephaner, een toppertje!

Weihenstephaner bier, een Duits toppertje, fruitig met de kenmerkende kruidnageltjes. Heerlijk in combinatie met salades, vis en gevogelte en uiteraard de Duitse worstspecialiteiten, maar ook als je gewoon zin hebt in een heerlijk glas bier. Er is een ruime keuzemogelijkheid wat betreft smaak en inhoud: Korbinian, Hefeweiss Dunkel, Pils, Festbier, Original, Vitus en nog veel meer.

Voor een totaaloverzicht bezoek je de website van aanbieder Hopt. Ook zijn er van dit biermerk leuke glazen te bestellen. Zoek jij een leuk cadeau bijvoorbeeld voor Vaderdag of een andere feestelijke gelegenheid? In de webshop van genoemde aanbieder slaag je gegarandeerd: een biermand, een bierpakket, een biertap, spullen om zelf bier te brouwen en vele andere leuke en lekkere biercadeautjes.