Leuke zangworkshop in Utrecht

zangworkshop Utrecht

Wil jij een keer iets leuks organiseren voor een teamuitje, een verjaardag of een vrijgezellenfeestje, doe mee aan een zangworkshop in Utrecht. een tijd terug heb ik hieraan deelgenomen tijdens een teamuitje. Het leuke hieraan is dat iedereen hier aan kan deelnemen. Ook mensen die nog niet zo goed de Nederlandse taal kennen is dit goed te doen. Via Voice Joy kan je dit allemaal regelen, echter voor een locatie moet jij zelf zorgen. Wel een ruimte waar je niet door anderen gestoord wordt, want dat is alles behalve prettig. Op de website van dit bedrijf zie je een paar locaties waar zij eerder zijn geweest. zangworkshop Utrecht

Geweldig!

Omdat een goede vriend van ons gaat trouwen wilden wij, als vriendengroep, een keer iets anders regelen. Niet met iedereen naar de kroeg of naar een dierentuin, Deze keer hadden wij besloten om een zangworkshop in Utrecht te organiseren. Via Voice Joy hebben wij dit laten regelen. De locatie was bijzonder makkelijk te vinden, omdat één van onze vrienden een grote garage in het centrum had. Nu was het de taak om de mensen uit te nodigen en het vrijgezellen feest kon beginnen. 

Voice Joy is een creatief éénvrouwsbedrijf geleid door Annemieke Bastiaans. Zeker de moeite waard om haar website eens te bekijken voor de mogelijkheden.