Genieten van het gemak van een E Dolly

Elektrische bakfiets kopen

Met een elektrische bakfiets kopen weet je zeker dat je gebruiksgemak hebt tijdens het fietsen. Betrouwbaar, en een comfortabel gevoel als de kinderen in de kunststof bak zitten. De tijd van je zwaar trappen is voorbij, voorzien van een sterke accu van 450Wh. Omdat de fiets niet zwaar is kun je met gemak overal naartoe, boodschappen doen en daarna de kinderen van school halen is geen enkel probleem met de bakfiets. Een oer Nederlands product, niet alleen gemaakt maar ook in ons land ontwikkeld.

Eigenschappen die je gewend bent van Dolly

Elektrische bakfiets kopen

Je verwacht bij een elektrische bakfiets kopen natuurlijk dezelfde eigenschappen als een Dolly bakfiets zonder trapondersteuning. Wind tegen of niet, niets houdt de bakfiets tegen om te komen waar jij wilt. Weet je niet zeker wat voor voordelen een E Dolly allemaal heeft,  dan kunnen de medewerkers je thuis in je eigen omgeving er alles over vertellen. Uiteindelijk moet je goed met de fiets overweg kunnen rondom je eigen huis. De mensen van de Dolly bakfiets staan altijd voor je kleur als je vragen hebt. 

Elektrische bakfiets kopen

Op een positieve manier opvallen in het verkeer

Een hip model bakfiets zo kunnen we de Dolly bakfiets wel omschrijven, een schitterende bak met een trendy model fiets. Op een positieve manier opvallen, dat was de bedoeling bij het ontwikkelen van de fiets. Dat het gelukt is dat is een uitgemaakte zaak, maar dit is niet ten koste gegaan van de eigenschappen van de bakfiets. Het comfort was net zo belangrijk, resultaat is een opvallende bakfiets waarop je comfortabel op kunt fietsen.