Geen vast kantoor 

kucoin

Een crypto exchange met verschillende locaties, maar geen kantoren. Zo zou je kucoin kunnen omschrijven, alleen maar postadressen. Het bedrijf heeft 300 werknemers die overal ter wereld werken, ze zijn dus zeer mobiel maar aan de andere kant is dit geen betrouwbare constructie. Een fysiek kantoor met medewerkers komt veel betrouwbaarder over, ze waren negatief in het nieuws gekomen door de aanwezigheid van alleen postbussen in Hong Kong en geen kantoor met medewerkers.

kucoin

Kies je voor deze exchange?

Als Nederlander moet je goed nadenken of je wel met kucoin in zee wilt gaan, Binance heeft ook veel grotere handelsvolumes, dit bedrijf heeft de basis in Europa in Malta. Ben je echter op zoek naar een only crypto exchange dan biedt kucoin weer goede kansen, het bedrijf heeft zich wel de laatste jaren positief ontwikkeld en is uitstekend te combineren met een Nederlands wisselkantoor zoals BTCdirect. Verder is de ontwikkeling van het bedrijf wel positief te noemen, het grote aanbod aan munten is wel een voordeel.

Vrij om een rekening te openen

Het staat iedereen natuurlijk vrij om bij kucoin een handelsrekening te openen, hiermee kun je passief geld verdienen. Voor Nederlanders zijn de handelsvolumes van Binance wel aantrekkelijker, crypto beleggers uit Nederland kiezen vaak voor een exchange die dichter bij huis is. LiteBit heeft internationaal gezien ook niet echte slecht gescoord bij bij de CER. Twijfel je toch dan is het beter om een Nederlandse exchange te nemen zoals Bitvavo, deze is beter ontwikkeld en een veiligere keuze.