Kapper Wateringen gezocht

Kapper Wateringen gezocht op het internet. Mijn oude kapper heeft helaas besloten om te stoppen met haar kapsalon. Hier baalde ik zo van waardoor ik verder ben gaan zoeken op het internet in de hoop een andere goede kapper te vinden.

mm-kappers

Als man zijnde geniet ik ook echt van het knippen bij een kapper. Klinkt clich├ę maar bij een kapper je haren goed geknipt te hebben is tegenwoordig lastiger. Denk maar eens aan het feit dat er steeds meer kapsters ervoor kiezen om voor zichzelf te beginnen. Al met al heb ik er wel voor gekozen om een geschikte kapsalon te vinden waar ik terecht kan met mijn haren. Het haar wat ik nog heb mag wel goed verzorgd worden waardoor ik intensief ben gaan zoeken. Dit leidde mij dan ook naar de website van M&M kappers. Dit bedrijf is gevestigd in Delft, vlakbij Wateringen.
Aangezien mijn haren en die van mijn vrouw geknipt moesten worden heb ik een afspraak gemaakt bij hun. De eerstvolgende dag kon ik er al terecht waardoor ik benieuwd ben geworden hoe dat ze mijn haren gaan knippen.