voetbalkleding online besteld

In mijn vrije tijd heb ik me aangeboden als trainer van de Onder de 19 selectie. Ik vind dat deze jongens mooie kleding moeten hebben, zowel voor de wedstrijd als voor training. Dus ik heb samen met een paar andere ouders de opties bekeken om dit te realiseren. Gelukkig kwamen we al snel bij de website Sportswear4all.nl voor de voetbalkleding online. Dit gaf ons de mogelijkheid om voetbalkleding online te bestellen.

voetbal3

Ontwerp met korting

Omdat we een club zijn kregen we clubkorting en boven de zoveel aantal shirts kregen we er één gratis bedrukking. Alle jongens in het team kregen uiteindelijk een heel tenue, dit voor zowel training als wedstrijd, maar ook in hun vrije tijd hadden ze kleding, dit was dan een simpele polo met een vrije tijds broek. We hebben ervoor gekozen om de sponsor groot op de borst te laten plaatsen en boven het rugnummer nog een keer. Dit was mogelijk bij dit bedrijf en daar waren wij en ook de sponsor heel erg blij mee.

voetbal4

Seizoen in geheel nieuwe kleding

Dankzij dit bedrijf dat onze teamkleding heeft verzorgd kunnen wij het seizoen beginnen met nieuwe tenues, wij als club zijnde zijn hier erg blij mee. Ik als initiatiefnemer ben trots op mezelf dat dit me is gelukt, ik wil dan ook eerst dit bedrijf bedanken voor de beste dienst en service. Zonder dit bedrijf had ik het niet kunnen realiseren want de prijs/kwaliteit verhouding is niet te meten. Kijk voor jouw tenues ook op de website en ervaar zelf deze dienst.