De kunst van Chagall bekijken? Dat kan bij Musee Lalique!

Wanneer u een groot fan bent van kunst valt de kunst van de heer Chagall bij u misschien ook wel in de smaak. Chaggal is een kunstenaar die erg goed was in hetgeen dat hij deed, namelijk het maken van prachtige kunstwerken. Deze kunstwerken zijn niet allemaal even bekend helaas. Vanaf Juli 2018 zijn zijn prachtige kunstwerken te bewonderen bij Musee Lalique !

Waarom de kunst van Chagall :

  • Chagall was een kunstenaar die erg precies te werk ging en prachtige kunst maakte. In zijn kunst verwerkte hij altijd een verhaal, vaak ging de kunst die hij maakte over bepaalde dingen of situaties die hij in zijn jeugd had meegemaakt. De kunstwerken zijn al erg bijzonder maar wanneer u de verhalen achter de kunstwerken van Chagall hoort zal uw waardering nog groter worden!
  • In de kunst wordt er veel gebruik gemaakt van verschillende (opvallende) kleurcombinaties. Dit is uiteraard erg gedurfd, het kan net goed uitpakken of net helemaal verkeerd uitpakken. Chagall heeft deze kleuren op de juiste manier met elkaar gecombineerd en dat maakt deze kunst zo bijzonder!

Kom zeker eens een keer langs bij Musee Lalique om de prachtige kunstwerken van Chagall te bewonderen!