Ervaring met Neuroptimal

Zelf zat ik in een dip, ik ben even rond gaan kijken en toen kwam ik een Neuroptimal training tegen. Een Neuroptimal training is eigenlijk een training voor je brein waarbij je alles even vergeet en jezelf persoonlijk wilt verbeteren. Ik probeerde uit een dip te komen met een brein training en door de professionele hulp is dat goed gelukt.

breingoedd

Aanleiding

Na tijden hard en lang te hebben gewerkt ging ik mezelf steeds minder goed voelen, ik ben naar de dokter geweest en er werd me vertelt dat ik wat rustiger aan moest doen. Ik had een burn-out te pakken. Zelf had ik dat in eerste instantie niet echt door, maar het werd erger en erger. Ik zat wat te zoeken op het internet en ik kwam een breintraining tegen. Ik heb geïnformeerd naar de breintraining en het leek me een professioneel bedrijf die gedreven is om me succesvol te helpen, daardoor heb ik besloten om de training te gaan doen. Eerst was het toch spannend maar ik werd door de professioneel getrainde mensen erg om mijn gemak gesteld.

neuro

Volgende stap

De volgende stap in het proces was ontspannen, uitrusten en mijn hoofd helemaal leeg maken. Het leek een beetje op alles vergeten en opnieuw beginnen. Ik heb hard mijn best gedaan samen met de professionals om mijn doel te bereiken. Het doel was na enige tijd bereikt en ik voelde me weer stukke beter. Na de professionele en serieuze hulp kon ik verder met mijn leven, de nare tijd die houd ik achter me en dankzij de goede en professionele hulp voelde me ik weer super en heb ik mijn leven weer opgepakt.

mentaal gezond