Schaamlipcorrectie voor een beter gevoel ondergaan?

Mijn vrouw kan wat dat betreft zo onzeker zijn dat ze graag de spiegels vermijdt om haarzelf niet te hoeven zien. Dit is momenteel zo erg dat als wij seks hebben dat het licht uit moet. Hier baal ik zo van waardoor we al wel eens vaker hierover gesproken hebben. Zo hebben we gisteravond weer een gesprek gehad hierover en tot de conclusie gekomen dat het door haar schaamstreek komt dat ze onzeker is. Ik kreeg namelijk te horen van haar dat ze al een aantal jaren pijn in haar schaamstreek had en dat het er niet uit ziet, aldus mijn vrouw.

Maar een schaamlipcorrectie voor een beter gevoel ondergaan? Is dat mogelijk? Ik had uberhaupt niet geweten dat het mogelijk is om een schaamlipcorrectie te ondergaan. Echter heb ik er wel voor gekozen om mijn vrouw hierin te assisteren zodat ze van de klachten af is, hopelijk om meer zelfverzekerder overkomt. 

1

Online gezocht

Door haar te helpen zoeken op het internet naar een geschikte kliniek ben ik terecht gekomen op de website van Kliniek Veldhoven. Erg goed beschreven op het internet waardoor ik dit heb voorgedragen aan mijn vrouw. Ze stemde hiermee in om een afspraak te maken zodat hun hierin een besluit kunnen nemen. Een schaamlipcorrectie voor een beter gevoel ondergaan was het belangrijkste voor haar. Hierdoor zaten we van de week bij deze Kliniek om te kijken wat er mogelijk is. Het is even wachten tot ze wordt geholpen al moet ik zeggen dat ze er gelukkig positief instaat. 

schaamlip