Zo’n website over hielspoor en hielpijn is erg informatief

footlogics

Website over hielspoor en hielpijnGoedemorgen allemaal, fijn dat jullie er weer zijn. vandaag wil ik geen onderwerp aansnijden omtrent lifestyle maar een verhaal namens een goede vriend van mij delen. Zo heeft die vriend al jarenlang last van hielspoor. Voor de mensen die dat ook hebben, weten hoe vervelend dit is. Je hebt als het ware een constante pijn waar je moeilijk van af kunt komen. Vooral ’s ochtends wanneer je opstaat of hetzelfde nadat je lang hebt gezeten of stil hebt gestaan. Als je dan weer op gang moet komen, ervaar je een vervelende steek in je voet.

footlogicsHij had door de jaren heen meerdere dingen geprobeerd, dit zonder succes. Echter heeft hij nu sinds een paar maanden speciale zooltjes in zijn schoenen. De werkwijze is eigenlijk heel simpel want het enige wat er gebeurt is dat de hiel minder zwaar belast wordt. Hierdoor kan hij pijnloos rondlopen en kan hij ook weer opstaan zonder pijn. Ook zit hij vaak op deze website over hielspoor en hielpijn. Deze heet overigens hielspoortips.nl en hier vind je volgens hem zeer veel informatie! Hier staan namelijk ook een aantal oefeningen op die je kunt doen om de pijn te verlichten. Wanneer dit niet helpt is volgens hem zo’n zooltje de ideale oplossing.

Een site om te onthouden

Die vriend van mij is Hielspoortips dan ook erg dankbaar. Vooral omdat hij voorheen geen goede oplossing kon vinden tegen de behandeling van zijn pijn. Natuurlijk had hij meerdere dingen geprobeerd maar zo’n zooltje werkt volgens hem echt! Hij zag op de website over hielspoor en hielpijn dat telefonisch contact kon opnemen, dit had hij dan ook direct gedaan. Hier werd hij vriendelijk geholpen en voorzien van goede tips.

hielspoorVolgens hem zijn hun een echte aanrader en is het zeker een site om te onthouden. Natuurlijk niet alleen voor je zelf, wellicht dat er mensen in jou omgeving zijn die last hebben van hielspoor. Met deze website help je hun zeker een handje verder mee.