Over Ralph Lauren en hun visie

Ralph Lauren Corporation is een wereldleider op het gebied van ontwerp, marketing en distributie van premium lifestyle-producten, waaronder kleding, accessoires, meubels en andere productcategorieën. Al 50 jaar hebben ze geleidelijk een langdurige reputatie en een uniek imago opgebouwd in steeds meer producten, merken, distributiekanalen en internationale markten. Zij zijn van mening dat hun wereldwijde bereik, door het brede productaanbod en de distributie via meerdere kanalen bij Ralph Lauren, Ralph Lauren uniek is bij luxe- en kledingbedrijven. Erg bekend en populair zijn de truien van Ralph Lauren, pullovers en hoodies, en misschien wel het allerbekendst zijn de Ralph Lauren polo shirts.

De producten van Ralph Lauren

 Sinds 1967 is het unieke merkimago van Ralph Lauren consequent geëvolueerd in groeiende producten, prijsniveaus en markten. De producten van Ralph Lauren zoals herenkleding, dameskleding, accessoires, geur collecties, kinderkleding en huishoudtextiel behoren tot de bekendste consumentenmerken families ter wereld. Zij proberen te weerspiegelen een uniek Amerikaans perspectief en zijn een ambitieuze innovator op het gebied van lifestyle-branding, en onder leiding van de internationaal gerenommeerde ontwerper Ralph Lauren wordt kleding en mode voor mensen over de hele wereld gepromoot. Ik geloof dat dit een grote impact heeft gehad op de manier waarop het wordt gevierd. Door consumenteninzichten te combineren met ontwerp-, marketing- en beeldvorming vaardigheden, biedt Ralph Lauren een uitgebreide lifestyle-product collectie met een uniforme visie en licentie allianties.

T-shirts en polo’s van Ralph Lauren

Als je aan Ralph Lauren denkt, dan denk je meteen aan de Ralph Lauren polo shirts. Dit iconische product van de kledinglijn van Ralph Lauren is wereldwijd bekend en wordt ook overal ter wereld gedragen. De poloshirts zijn erg simpel maar toch zeer stijlvol. De poloshirts komen in talloze verschillende kleuren en zijn kenmerkend door het paardje links op de borst. Er komen elk jaar nieuwe shirts uit van Ralph Lauren, vaak met een net iets ander ontwerp en met nieuwere kleuren die er nog niet waren.