Een schaamlipcorrectie is soms noodzakelijk

schaamlip

kliniek veldhovenIk hoorde laatst een verhaal dat sommige vrouwen nog al last kunnen hebben van haar schaamlippen. Ik moet eerlijk zeggen dat dit een onderwerp is waar ik het normaal niet over heb. Echter is dit wel een kwestie wat als erg onprettig kan worden ervaren door vrouwen. Vandaar dat ik research heb gedaan, in de hoop dat jullie iets aan dit artikel gaan hebben. Zo zijn er dan ook verschillende manieren om hier mee om te gaan.

Het kan dan ook voorkomen dat vrouwen hier last van hebben tijdens de seks. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, deze handeling moet door beide als prettig en fijn worden beoordeelt. Natuurlijk is de eerste optie om naar de huisarts te gaan. Deze persoon weet vaak namelijk wel goed advies te geven. Zo kan het dan ook voorkomen dat de dokter dan een schaamlipcorrectie adviseert. Dit doet hij of zij dan wel als laatste optie omdat het natuurlijk wel een zware ingreep is. Vandaar dat ik een goede site gevonden heb hierover voor jullie, deze heet kliniekveldhoven.nl.

Vrijen moet natuurlijk wel voor beide personen plezierig zijn

SchaamlipcorrectieWanneer je contact opneemt met Kliniek Veldhoven zul je worden uitgenodigd voor in gesprek. Hierin wordt alles duidelijk besproken en kunnen eventuele vragen worden beantwoord. Zo heb ik zelf achterhaald dat een schaamlipcorrectie ongeveer een half uur duurt. Je krijgt dan een plaatselijke verdoving en zal de ingreep worden uitgevoerd. Vervolgens moet je wel een paar dagen rust nemen voor het herstel.

schaamlipVoor veel jongere vrouwen speelt seks dan ook een belangrijke rol in de relatie. Dus ondervind jij zo’n soort probleem? Dan adviseer ik je om eens contact met hun op te nemen.