Shoesme kopen?

Ben jij op zoek naar de leuke kinderschoenen van Shoesme? koop ze dan extra goedkoop bij To Be Dressed. Want waarom zou je de hele prijs betalen als het hier gewoon voor veel minder kan?

Over Shoesme

Shoesme is een schoenmerk dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van kinderschoentjes. Het is een Nederlands bedrijf waar stuk voor stuk getalenteerde mensen werken. Dit gaat van een team van designers tot de mensen die de schoenen maken, iedereen is professioneel en erg goed in zijn of haar werk. Omdat het bedrijf gevuld is met professionals zijn de kinderschoenen van een uitstekende kwaliteit. Dat terwijl jouw kindje er schattig en stijlvol uitziet. Geweldig toch? De schoenen zijn ook nog eens zo gemaakt dat ze jouw kind helpen met het leren lopen. De schoenen zijn niet alleen praktisch maar ook nog eens heel modieus. Er is een groot assortiment aan schoenen voor zowel jongens als meisjes (van meerdere leeftijden).

Eigen ervaring

Ik heb zeker een goede ervaring met dit bedrijf. Zelf heb ik vier kinderen, je kan je dus wel voorstellen dat het een heel gedoe is om voor elk kind schoenen te gaan kopen. Ik heb natuurlijk geen zin of tijd om voor elk kind naar een andere winkel te gaan, dat hoeft dus niet. Bij deze site kan ik schoenen voor al mijn kinderen kopen terwijl ze verschillende leeftijden en stijl hebben. Ideaal dus. Nu heb ik wat extra tijd over en mijn kinderen hebben mooie schoenen. Dat noem ik nou een win-win situatie.