Aanrader: Personal trainer Bosschenhoofd

Personal trainer Bosschenhoofd

Het onderwerp van vandaag is een personal trainer Bosschenhoofd. In een half jaar tijd ben ik 30 kilo afgevallen wat ik natuurlijk niet alleen heb bereikt. Ik heb namelijk een geweldige ondersteuning gehad van een personal trainer Bosschenhoofd. Een half jaar geleden woog ik meer dan 100 kilo wat natuurlijk veel te veel is voor iemand van mijn lengte. Op een begeven moment ben ik opzoek gegaan naar hulp. Ik wilde dus zo snel als mogelijk een trainer vinden die mijn privé kon begeleiden. Zodoende ben ik in aanraking gekomen met de bovenstaande personal trainer.

Personal trainer Bosschenhoofd

Voeding en training

De trainer heeft voor mij een voedingsschema gemaakt waar ik mijzelf iedere dag aan moet houden. Ik moet goed letten op de calorieën en als ik het voedingsschema precies blijf volgen, dan krijg ik precies genoeg calorieën per dag binnen. Nu ik ontzettend ben afgevallen wil ik het overige vet omzetten in spiermassa. Ook hiervoor heeft mijn privé trainer een speciaal voedingsschema en trainingsschema bedacht.

FItness

Geweldige begeleiding

De begeleiding die wordt verleend door de bovenstaande trainer is werkelijk waar geweldig. Dankzij deze geweldige trainer ben ik afgevallen en ben ik momenteel zelfs bezig met spiermassa trainingen. Ik wil binnen een half jaar minstens 85 kilo wegen d.m.v spiermassa. De trainer helpt mij hierbij en ik weet zeker dat het goedkomt. Ik heb al ontzettend veel bereikt in samenwerking met deze privé trainer. Het is dan ook een aanrader voor u om de bovenstaande website eens te bekijken!