Op zoek naar een seniorencamping in een rustige omgeving?

Op zoek naar een seniorencamping in een rustige omgeving in Nederland? Dan is camping de Gijzel in Midden-Brabant een aanrader. Kom hier tot ontspanning en beleef een heerlijke vakantie in een bosrijke omgeving. Deze gezellige seniorencamping ligt aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen. Geniet vanaf je caravan van het prachtige uitzicht op de Brabantse weilanden.

Winnaar van de Gouden Zoover Award 2017

Seniorencamping de Gijzel staat bekend om de goede faciliteiten en het comfort. Dat de campingeigenaren zich inzetten voor hun gasten bewijst de Gouden Zoover Award die de camping in 2017 kreeg uitgereikt. Op deze seniorencamping in Helvoirt draait het om gezelligheid. Hier maak je kennis met de Brabantse gastvrijheid. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd, zoals een gezamenlijke barbecue, een jeu de boules toernooi of een creatieve workshop.

Een unieke plek

De seniorencamping ligt op een unieke plek; midden in de natuur en op fietsafstand van de dorpen en steden. Maak een fietstocht door de Loonse en Drunense Duinen of de Oisterwijkse bossen en vennen. Ontdek de natuurgebieden Kampina of Het Groene Woud. Of maak een uitstapje naar het vogelbroedgebied De Leemputten. Zin om cultuur te snuiven? Bezoek dan een van de dorpen, het mooie vestingstadje Leusden of de grote steden Tilburg en Den Bosch.

Zin in een vakantie op seniorencamping de Gijzel?

Zin in een vakantie op seniorencamping de Gijzel? Reserveer dan een standplaats online of neem contact op met de campingeigenaren voor meer informatie. De minicamping heeft een goed onderhouden grasveld met ruime staanplaatsen.