Tip voor als je op zoek bent naar een groepsverblijf Brabant

berger hoeve

berger hoeveZoals elk jaar gaan we vlak voor carnaval met de hele familie een weekendje weg. Dit jaar was dat dus vorige week. Ik ging dus met al mijn nichtjes, neefjes, ooms en tantes een weekendje weg naar Brabant. Toevallig woont hier geen enkel familielid, deze wonen namelijk allemaal in de provincies Gelderland en Limburg. Echter omdat het toch dichtbij ligt, hebben we daarom hier voor gekozen. Ik zit dit jaar samen met twee nichtjes van mij in het zogeheten “feestcommissie”. Zelf vind ik dit enorm leuk om te doen en daarom was het ook de zevende keer dat ik het mede georganiseerd heb.

groepsverblijf brabantZoals bij elke opdracht is goede research van essentieel belang. Vandaar dat ik online ging kijken naar de mogelijkheden. Vooral ook omdat we met een behoorlijke groep zijn, heb je niet zo maar iets gevonden waarvan je overtuigd bent dat iedereen het leuk vindt. Na enig speurwerk zoals op zoektermen als “groepsverblijf Brabant” waren we uiteindelijk uitgekomen bij de website bergerhoeve.nl. Ik kan jullie nu alvast een geheim verklappen, zij zijn echt een aanrader.

Waarom voor Berger Hoeve

groepsactiviteitWaarom? Heel simpel eigenlijk, omdat de accommodaties van Berger hoeve onze verwachtingen voorbij streefde. Het voelde dan ook echt als een mini vakantie. Natuurlijk kon ik van te voren allemaal zien wat zij te bieden hadden. Bij ons was de grootte van de groep dus belangrijk. Verder moesten er genoeg activiteiten te doen zijn. Toen ik dit allemaal online zag, nam ik voor de zekerheid nog even telefonisch contact op. Hier werd alles nogmaals duidelijk uitgelegd. Vandaar dat we ook gelijk over gingen tot boeking.

Indien jij dus ook op zoek bent naar een goed verzorgde groepsverblijf Brabant? Dan geef ik jou graag als tip mee hun eens te bezoeken.