Behoefte aan een aanhangerrijbewijs?

osseforth

osseforthVandaag wil ik een rijschool aan jullie introduceren waar elk type bestuurder iets aan kan hebben. Naast particulieren rijlessen bieden zijn ook lessen aan op gebied van beroepsbesturing. Zij zitten verspreidt door heel Nederland, namelijk in de regio’s Sittard-Geleen, Maastricht, Heerlen-Kerkrade, Echt en Venlo. Om jullie een duidelijk beeld te geven zal ik opsommen wat zij te bieden hebben:

  • Zij geven rijlessen voor alle rijbewijzen, vaak kun je ook kiezen voor een versnelde opleiding. Nieuw is de tractoropleiding voor het T-rijbewijs.
  • Zij bieden ook beroepsopleidingen aan en je haalt bij hun jouw heftruckcertificaat in 1 dag! Daarnaast geven zij ook ADR-, BHV- en VCA-cursussen.
  • Zij zijn gespecialiseerd in het geven van cursussen voor nascholing code 95. Kies uit een van hun cursussen of kies voor het voordelig 35-uurs nascholingspakket!

Hun recensies spreken dan ook boekdelen

aanhangerrijbewijsNaar mijn mening zijn er dan ook weinig rijscholen die zo compleet zijn. Dit is dan ook niet voor de niks de reden waarom zij al 40 jaar werkzaam zijn in deze branche. Meerdere mensen binnen mijn omgeving hebben hier hun rijbewijs b of aanhangerrijbewijs gehaald. De reden hiervoor is dat niet alleen de prijzen betaalbaar zijn, maar tegelijkertijd krijg je ook nog een waar voor je geld. De lessen worden namelijk verzorgd door gecertificeerde instructeurs. Na elke rijles wordt er een een moment gepakt om alles te bespreken. Hierin wordt de vooruitgang genoteerd en eventuele verbeterpunten. 

contact osseforthVerder wordt de bestuurder na de rijlessen keurig thuis afgezet. Wanneer ik sommige mensen spreek, moet deze naar een bepaalde locatie komen en worden hier vervolgens opgepakt. Wat mij betreft onzin en een slechte service! Vandaar dat mijn aanrader Osseforth is.