Haal hier je code95!

rijbewijs

code 95Code 95 halen is niet iets dat iedereen doet. Dit is namelijk het rijbewijs voor het besturen van een bus en vrachtwagen. Mijn broer heeft dit pas geleden gehaald en dit was niet voor niets. Hij heeft namelijk diploma’s in een branche waar weinig werk in is. Hij kon geen werk vinden en daarom moest hij wat anders gaan doen.

Er zijn genoeg banen voor vrachtwagenchauffeurs en daarom was hij van plan om dit te gaan doen. Hij vond dit vroeger ook al erg leuk en daarom koos hij ervoor om zijn code 95 te halen. Hij wilde dit natuurlijk wel in een keer halen en wij wilde ook zo goed mogelijk leren rijden zodat hij eerder aangenomen zou worden. Hij moest dus een goede rijschool vinden en deze heeft hij uiteindelijk ook gevonden. Dankzij veel positieve recensies op het internet kwam hij namelijk uit bij rijschool Dekkers. Deze rijschool staat als erg goed bekent en daarom nam hij contact met ze op. Hier wilde hij de lessen namelijk wel gaan volgen.

vrachtwagenGeweldig idee!

Mijn broer heeft er goed aan gedaan om dit rijbewijs te halen. Hij heeft het namelijk in een keer gehaald en hij heeft zelfs al een baan gevonden. Hij is nu twee weken aan het werk en hij heeft het erg naar zijn zin. Volgens zijn baas rijdt hij erg goed en dat heeft hij toch ook wel een beetje aan zijn rijschool te danken natuurlijk. Kortom, rijschool Dekker is een echte aanrader. Je kunt hier overigens ook je autorijbewijs halen.rijbewijs