Een siliconen slang haalt u bij The Autosport Company

Bent u op zoek naar een siliconen slang? Dan bent u bij The Autosport Company aan het juiste adres! Hier vind u het complete aanbod siliconen slangen van het merk QSP Products.

Siliconen slangen zijn al enige tijd niet meer weg te denken in de automotive, industrie, agricultuur en offshore markten. De siliconen slang wordt vaak toegepast om oude rubberen slangen te vervangen. Tevens wordt de siliconen slang gebruikt voor het aanleggen van een nieuw lucht- of koelwater systeem.

Waarom kiezen voor een siliconen slang?

Het grote voordeel van een deze slangen is dat dit een duurzame oplossing is ten opzichte van andere soort slangen. De siliconen slang van QSP Products zijn bestand tegen vloeistoffen, temperatuur verschillen, ozon invloeden en drukverschillen. Daarnaast hebben de siliconen slangen een langere levensduur omdat deze niet poreus or hard worden zoals dat wel kan optreden bij rubberen slangen.

De siliconen slang wordt regelmatig gebruikt voor het maken van koelwater trajecten, om bijvoorbeeld de motor op de radiateur aan te sluiten. Daarnaast kunnen de slangen ook toegepast worden als luchtslang, denk aan bijvoorbeeld het aansluiten van een kachel systeem of een intercooler op een voertuig of machine. Alle siliconen slangen zijn perfect te gebruiken als turbo slang of intercooler slang doordat iedere siliconen slang voorzien is van diverse versterkingslagen.

Deze polyester inlagen zorgen ervoor dat de slangen bestand zijn tegen hogere drukken en drukverschillen, zonder dat de slang uit elkaar klapt. Een siliconen slang is daarom een echte aanrader!