Net als ik een EHBO cursus volgen?

EHBO cursus volgen

Een EHBO cursus volgen is voor iedereen een goed idee. Of je nu jong of oud bent, het komt altijd van pas. Je weet nooit wanneer je het nodig kunt hebben en op het moment dat je het nodig hebt zul je jezelf dankbaar zijn dat je het gedaan hebt. Het kost maar 1 dag, dus geen tijd is ook geen goede reden.

De financieringEHBO cursus volgen

Een EHBO cursus volgen hoeft niet duur te zijn. Bij G4S bijvoorbeeld kost het maar 579 euro. Nu snap ik dat dit alsnog klinkt als veel geld, maar als je je beseft dat het iemands leven kan redden is het weer erg goedkoop. Ook zijn er vele mogelijkheden om het goedkoper te maken. Zo kun je op de website van jouw zorgverzekeraar vinden of zij hieraan bijdragen. Vaak is er in de polisvoorwaarden opgenomen hoeveel zij precies vergoeden. De hoogte hiervan is puur en alleen afhankelijk van welke verzekeraar je hebt. Ik weet toevallig dat mijn verzekering de helft vergoed, dus dat scheelt al een heleboel geld. Als u vrijwilligerswerk doet, dan kan het zo zijn dat deze ook mee wil betalen. Hiervoor zou ik je adviseren om gewoon eens om de tafel te gaan met degene die over het geld gaat.

EHBO cursus volgenBeter te vroeg dan te laat

Je kunt dit op elke leeftijd doen. Er zijn zelfs mogelijkheden voor kinderen om het te volgen, zo zijn zij al vanaf jongs af aan zich bewust van de hulp aan anderen. Neem voor alle mogelijkheden en informatie contact op via de website!