Geef ook een sauna cadeaubon!

Thermen

Kan jij ook zo genieten van de sauna? Heerlijk ontspannen in het water of even genieten in de sauna? Het is erg goed voor je lichaam en geest, al helemaal als je het iemand cadeau geeft toch óf om te krijgen. Bij de Thermen is het namelijk mogelijk om een sauna cadeaubon aan te schaffen welke je kan geven aan een ander. De Thermen biedt voor iedereen de kans om heerlijk te ontspannen in een oase van rust en ruimte. De kosten welke zij hanteren blijft alsnog aan de lage kant, echter is het met een cadeaubon helemaal lekker toch?

Thermen

Online een bon aanschaffen

Het aanschaffen van een sauna cadeaubon kan zowel online als in de winkel. Het ideale hiervan is dat je de deur er niet voor uit hoef te gaan om een cadeaubon in huis te halen. De Thermen maakt het voor je mogelijk om online een cadeaubon te bestellen welke naar het opgegeven adres wordt gestuurd. Dit betekend dan ook dat het mogelijk is om dit direct naar de betreffende persoon te sturen!

Sauna

Boek er een behandeling bij

Wanneer je een bezoek wilt brengen bij de Thermen kan je er direct voor kiezen om deze uit te breiden met een behandeling. Wellicht een massage of een heerlijke hammam behandeling bijvoorbeeld? Enfin, genoeg om op te noemen. Ik raad je gewoon aan om eens een bezoek te brengen aan de website van de Thermen!