MacBook oplader aanschaffen

logo (2)De MacBook is een mooi apparaat, maar meestal niet één van uw goedkoopste bezittingen. Een goede MacBook verdient daarom ook een goede oplader. Bij Bizzix beschikken we over een groot assortiment aan opladers voor de MacBook. Op deze manier hoeft u nooit meer bang te zijn dat u met een lege MacBook komt te zitten.
apple-magsafe-oplader-45-watt_3
Verschillende soorten opladers
Naast de gewone opladers zijn er ook nog een ander groot aantal aan opladers te vinden. Zo wordt de autolader steeds populairder. Deze autolader is in elke auto te gebruiken en is erg handig voor mensen die vaak onderweg zijn en hun MacBook tussendoor even de tijd willen nemen om de Macbook op te laden. Ook de autoladers zijn nog in verschillende versies beschikbaar.
apple_magsafe_verlengkabel
In sommige gevallen kan de MacBook oplader niet lang genoeg zijn, maar ook hier hebben wij een oplossing voor. Met de speciaal gemaakte verlengkabel hoeft u niet langer dichtbij een stopcontact te zitten om de MacBook te kunnen opladen.

Op elke oplader die besteld worden bieden wij de garantie dat deze de volgende dag al in huis is, zolang deze voor 23:00 besteld is. Ook is elke MacBook oplader voorzien van een jaar garantie. Mocht er iets mee gebeuren kunt u altijd de oplader terug komen brengen !