Extra (decoratie)ruimte in je keuken creëren

keukens Gouda

Het toevoegen van extra meubilair aan je keukens Gouda is vaak lastig, en al helemaal wanneer de ruimte kleiner is dan je had gehoopt. In deze gevallen kun je ervoor kiezen om planken op te hangen in je keuken, welke je kunt gebruiken voor voorraad of juist als decoratie.

Verse kruiden plankje in je keukens Gouda

Een idee wat je kunt toevoegen aan je keukens Gouda is een mooie houten wandplank. Deze plank is een mooie toevoeging aan je keuken, en kan ook nog eens onwijs functioneel zijn. Zo kun je hier voorraadpotten op zetten, of kruidenpotjes met verse kruiden. Hoe lekker is het als je snel toegang hebt tot heerlijke kruiden waar je verse muntthee mee kunt maken, of zelfgemaakte pesto? Geen fan van kruiden? Gebruik de plak dan voor decoratie. Hier kun je ook andere planten of potjes op zetten. Zo wordt je keuken een prachtig geheel.

keukens Gouda

Het maken van een houten wandplank

Het maken van een houten wandplank voor in je keuken is gemakkelijker dan je denkt. Zorg ervoor dat je goed op zoek gaat naar een mooie plank, maar wees er bewust van dat hout best wel duur kan zijn. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een plank uit een oude tafel te zagen, waar je al gauw 100 euro mee bespaard. Soms vind je bij een kringloop planken of meubels waar je dit uit kunt halen. Leuk voor je keuken én portemonnee dus!