Raamfolie met of zonder bedrukking koop je bij Plak Het Zelf

Merk je dat een raam in je woning of op het kantoor best kaal oogt en te weinig privacy biedt? Dan kun je overwegen om raamfolie aan te brengen. Bij Plak Het Zelf kies je uit zowel raamfolie met een bedrukking als zonder bedrukking. Ideaal als je bijvoorbeeld je bedrijfsnaam terug wilt laten komen of de naam van je pasgeboren kindje in de folie wilt verwerken. Om alvast een helder beeld te krijgen van de mogelijkheden die er zijn, kun je online bekijken welke projecten dit bedrijf tot op heden tot een succes heeft gebracht.

Muurstickers van plaktextiel en vinyl

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je niet een bepaald raam van de nodige decoratie wilt voorzien, maar dat een bepaalde muur een opfrisbeurt kan gebruiken. Ook dan ben je bij Plak Het Zelf aan het juiste adres. Je kiest uit verschillende muurstickers van plaktextiel en vinyl, maar ook gesneden muurstickers behoren tot de mogelijkheden. Zo kun je eenvoudig en snel een bepaalde tekst, een logo of een afbeelding aanbrengen op de muur.

Ontvang 25% korting op het gehele assortiment

Heb je een keuze kunnen maken voor het soort sticker dat je graag aan wilt brengen? Dan wordt het tijd om je bestelling af te rekenen. Je ontvangt standaard 25% korting op het gehele assortiment en je kunt een uniek en eigen ontwerp aanleveren. Bij iedere bestelling ontvang je een GRATIS aanwrijfspatel en je profiteert van lage verzendkosten van €3,99.