Verhuiskaarten

Als je een nieuw huis hebt gekocht of gehuurd, dan moet er veel gebeuren. Voordat je je spullen kunt verhuizen zul je vermoedelijk eerst het nodige moeten opknappen, al was het alleen maar schilderwerk om het lekker fris en nieuw te hebben. Al je spullen inpakken, en spullen die je niet meer wilt verkopen, of afvoeren. En natuurlijk zul je ook je nieuwe adres moeten doorgeven aan je vrienden, familie en (zakelijke) relaties. Het sturen van verhuiskaarten kan gelukkig makkelijk van achter je computer.

Verhuiskaarten PostNL
Je kunt bij PostNL verhuiskaarten bestellen, blanco kaartjes waar je je adres op kunt printen. De postzegel is voorgedrukt, deze verhuiskaarten van PostNL kosten 7,80 per 10 stuks. Wil je graag iets leukere adreswijzigingskaarten dan die witte, dunne verhuiskaarten van PostNL, dan kun je ook mooie verhuiskaarten bestellen bij Kaartjeposten.nl. Kies uit de ruime collectie verhuiskaarten, of maak je verhuiskaarten helemaal zelf!

Zelf verhuiskaarten maken en printen
Zelf verhuiskaarten maken en printen, dat wil zeggen zelf verhuiskaarten maken en laten printen of laten drukken, dat kan via Kaartjeposten.nl. Je kunt een mooie verhuiskaart kiezen uit de ruime online collectie, en deze met je eigen teksten compleet maken. Je kunt de verhuiskaart nog helemaal naar wens aanpassen, door er bijvoorbeeld een foto van je nieuwe huis aan toe te voegen. Of een afbeelding van je nieuwe adres uit Google Maps.

Als je echte helemaal zelf je verhuiskaart wilt maken, dan kan dat ook. Je kunt de verhuiskaart vanuit niets opbouwen, bijvoorbeeld met een mooie fotocollage van de verbouwing of van de verhuizing. Je kunt de kaart dan nog verder versieren met allerlei leuke illustraties die je op de site vindt.

Verhuiskaarten bestellen
Als je de verhuiskaart kaarten online hebt gemaakt, dan kun je de verhuiskaarten bestellen. De verhuiskaarten worden dan dezelfde dag nog gedrukt en via PostNL naar je verzonden. Je kunt de verhuiskaarten dan zelf versturen. Als je het nog makkelijker en vooral nog sneller wilt, dan kun je gebruik maken van de verzendservice. Je kunt je adresboek (Excelsheet) uploaden, en met een druk op de knop verstuur je ze allemaal. Je hoeft geen adres meer te schrijven en geen postzegel meer te plakken. Je verhuiskaarten worden professioneel gedrukt, geadresseerd, van een postzegel voorzien en direct via PostNL verzonden.

Tip:
Je kunt de verhuiskaarten ook per stuk bestellen. Als je een groter aantal verhuiskaarten wilt bestellen, stuur er dan eerst een naar jezelf. Je kunt dan de kwaliteit van de kaart beoordelen. Zeker als je gebruik maakt van eigen foto’s is dat verstandig, je komt dan nooit voor verrassingen te staan.

Goedkope verhuiskaarten
Mooie verhuiskaarten hoeven niet duur te zijn. Je kunt goedkope verhuiskaarten bestellen vanaf 69 cent, inclusief bedrukking en BTW. De meest goedkope verhuiskaarten zijn de ansichtkaarten die zonder envelop worden verzonden. Als het een beetje meer mag zijn, dan kun je ook grotere verhuiskaarten bestellen. Wenskaarten (vouwkaarten) die in een envelop worden verzonden zijn iets duurder, je bestelt deze al vanaf 1,25 per stuk.