Seniorentelefoon gekocht voor opa

Seniorentelefoon gekocht voor mijn opa! Hij was afgelopen week jarig geweest en wilde dit graag gaan vieren met vrienden en familie. Een gezellige dag om nooit meer te vergeten! Helemaal nadat hij ons cadeau had gezien. Hij riep namelijk al een lange tijd dat hij maar al te graag een eenvoudige telefoon hebben. Hiermee kon hij contact blijven maken met ons en de kleinkinderen. Echter kon hij maar geen geschikte mobiel vinden en daar baalde hij behoorlijk van. Zodoende zijn wij voor die tijd op het internet gaan zoeken naar een telefoon. Met name een telefoon waarmee hij op een zeer eenvoudige manier kan bellen.

Seniorentelefoon

De Seniorentelefoon gezocht

Uiteindelijk zijn wij op het internet gaan zoeken naar een geschikte telefoon. Ditmaal kwam ik terecht op de website van Worldwide Vision. Op deze website zag ik al vrijwel meteen een geschikte telefoon staan. Bovendien vond ik dat de kosten die zij hanteren erg aan de lage kant zijn. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om te gaan bestellen op deze website. De bestelling werd in een mum van tijd geplaatst en ik hoefde nu alleen nog maar te wachten totdat het werd bezorgd.

De bestelling had ik nog geen dag later in ontvangst mogen nemen. In de tussentijd hebben wij alvast de telefoonnummers erin gezet zodat onze opa dit niet hoefde te doen. Zo hebben wij met de verjaardag aan het einde van de dag ons cadeau mogen geven. Nadat hij in de gaten kreeg dat het een telefoon was wilde hij graag naar huis. Zo kon hij gerust de telefoon uitspitten hoe dat het werkt!