Op zoek naar e sigaretten?

e smokers

Bij e-smokershop.nl kun je vrijwel alles op het gebied van e sigaretten en toebehoren kopen. Deze online gespecialiseerde Elektrische sigarettenwinkel helpt je verder. Neem gauw een kijkje op de website voor meer informatie.

Het verschil tussen roken en e sigaretten

Als je een roker bent en je weet nog niet zoveel over dampen, of e-smoken (elektronisch roken) kun je via de website heel veel leren. Het voordeel van e sigaretten is dat je er geen aansteker voor nodig hebt om ze te gebruiken, dus je komt nooit meer in de situatie dat je je sigaret niet aankrijgt doordat je je aansteker bent vergeten. Daarnaast worden ze als minder onaangenaam ervaren als meerokers dan sigaretten omdat het minder sterk ruikt dan gewone sigaretten. Daarnaast zijn e-smokers er met vele verschillende smaken zodat je kunt kiezen wat je zelf het lekkerste vindt.

E sigaretten

Website e sigaretten

Op de website kun je ook meer algemene informatie vinden over e-smokers en hoe deze werken. Over het algemeen hebben alle elektronische sigaretten 3 onderdelen. Dat is een batterij, een clearomizer en een coil. De batterij is vanzelfsprekend bedoeld voor de stroomaanvoer voor de e-smoker. De clearomizer is het gedeelte dat wordt gevuld met e-liquid, dus waar de smaak vandaan komt. De coil zorgt er ten slotte voor dat het e-liquid verdampt. Elke twee weken hoort de coil vervangen te worden. Als je een e-smoker koopt, zit er altijd een oplader bij zodat je de e-smoker kunt opladen voor gebruik.

Roken

De keuzes in de e-shop

Je kunt beginnen met een starterkit als je nog niet eerder gebruik hebt gemaakt van een e-smoker. Een voorbeeld van een starterkit is bijvoorbeeld de Eleaf Basal Starterkit. Deze bestaat uit een eenvoudige elektronische sigaret voor zowel nieuwelingen als ervaren dampers. De inhoud van de starterkit bestaat uit de sigaret zelf, een zogenaamde clearomizer, een extra coil, een oplaadsnoer, reserve-onderdelen en een gebruiksaanwijzing. De starterkit is al verkrijgbaar voor een paar tientjes.