Mooie boeketten bloemenwinkel mijdrecht

orchidee

Voor de verjaardag van mijn oma was ik opzoek naar een bloemenwinkel Mijdrecht. Als mijn oma jarig is dan geeft iedereen haar altijd een grote bos bloemen. Mijn oma is vaak niet blij te krijgen met cadeautjes, omdat zij nogal kieskeurig kan zijn. Er zijn altijd een paar bloemen kleuren die standaard in het boeket zitten en daar was ik deze keer weer naar opzoek gegaan.

Een mooi boeket

bloemistAl een tijdje woon ik in Mijdrecht, maar ik ben hier nog niet helemaal bekend. Via het internet ben ik opzoek gegaan naar bloemenwinkel Mijdrecht, omdat ik anders niet wist waar ik kon beginnen. Het eerste adresje waar ik langs kon gaan was van Joflora. Aan het adres te zien was het bij mij om de hoek en daarom ben ik er direct heen gegaan.

Eenmaal aangekomen bij deze bloemenwinkel, was ik verbaasd over het grote aanbod bloemen. De prijzen waren ook nog eens heel erg aangenaam. Het is altijd fijn als er iemand mee kan kijken die er verstand van heeft en daarom heeft een medewerker mij goed geholpen.

bloemenAan de medewerker had ik verteld welke kleuren ik in het boeket wilde hebben en hoe groot ik het boeket ongeveer moest worden. Toen de medewerker weer terug kwam was ik verbaasd over het grote kleurrijke boeket dat zij had samengesteld. Omdat het boeket zo rijk gevuld was, dacht ik eerst dat zij dit expres had gedaan zodat ik meer moest betalen. Tijdens het afrekenen was ik verbaasd over de voordelige prijs van dit grote boeket!

Mijn oma vond het boeket geweldig en stiekem vond ik die van mij ook het mooist!