Lekker eten: spareribs rotterdam

spareribs

Afgelopen weekend ging ik samen uit met 2 vrienden van mij. Wij gingen met de auto naar de stad rond 9 uur in de avond. In de auto hebben wij besloten om eerst gezellig samen te gaan eten ergens. Wij hadden erg zin in spareribs, maar wisten niet waar wij dat kunnen eten in rotterdam. Toevallig had een vriend van mij een app op de telefoon waar je kunt aangeven wat je wilt eten. Vervolgens laat de app jou diverse locaties zien waar je dat kunt eten. Dus wij hebben gezocht op spareribs rotterdam. Wij stonden versteld dat er zoveel plekken waren in Rotterdam waar je spareribs kunt eten.

muziek

Spareribs Rotterdam

Wij hebben gekeken naar welke plek de beste spareribs hebben. Volgens de recensies zagen wij dat Muziekcafé Oldtimer de beste spareribs hebben. Wat Muziekcafé Oldtimer zo uniek maakt is dat je kunt genieten van muziek tijdens het eten. Er worden regelmatig bands uitgenodigd. Ook is het ook nog eens betaalbaar. Wie wilt er nou niet genieten van lekker eten in een restaurant met geweldige muziek van verschillende stijlen.

Een gezellige avond

Een groot voordeel is dat je geen afspraak hoeft te maken als je
spareribs wilt komen eten. Perfect voor als je uitgaat, want het is tot 01:00 uur open. Je kunt gerust naar binnenlopen en wordt gelijk geholpen door een van de medewerkers. Heb je eventuele vragen of wil je meer informatie dan kun je altijd op de website kijken of gerust bellen.

eten