Maak je feest speciaal

Heb je iets te vieren en wil je je gasten graag aangenaam verrassen met een hapje dat er bij iedereen wel in gaat? Denk dan eens aan het huren van een snack mobiel. Een dergelijke wagen kan bijvoorbeeld gereserveerd worden bij Snackmobiel voor bestemmingen in heel Nederland en België.

Keuze uit diverse menu’s

Wat is er allemaal mogelijk als je een snack mobiel huurt? Je kunt niet alleen zelfgemaakte frites bestellen, maar ook een groot aantal bijbehorende snacks. Zo heb je voor ieder wat wils. Je kunt de keuze maken uit een aantal verschillende menu’s die in prijs variëren. Je kunt kiezen uit menu’s waarbij je onbeperkt eten kunt bestellen, maar het is ook een mogelijkheid om te kiezen voor een frietje per persoon of friet met een snack per persoon. Afhankelijk van wat je wilt hebben verschillende prijzen. Er zijn ook aanvullingen mogelijk op het menu. Voor alle informatie kijk je het beste even op de website. Hierop staan niet alleen de diverse menu’s vermeld, maar ook de prijzen, mogelijkheden en voor bijvoorbeeld hoeveel mensen je een snackwagen kunt bestellen.

Verken de mogelijkheden van het snack mobiel

Heb je een feestje waar gasten komen die een speciaal dieet volgen of heb je speciale wensen? Ook dat is mogelijk. Afhankelijk van wat je wilt en kiest, wordt de prijs per persoon van tevoren vastgelegd, zodat jij nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Voor alle mogelijkheden neem je het beste even contact op met het bedrijf zelf. Je kunt dit telefonisch doen maar ook via de mail.