Life coaching in Amsterdam hielp mij onwijs!

life coaching Amsterdam

Ik ging langs life coaching Amsterdam om me te helpen een aantal dingen in mijn leven te verbeteren. Sinds ik jong ben, vind ik het al lastig om nieuwe contacten te maken. In zo’n grote stad als dit is dat toch best belangrijk, want niemand wil alleen zijn. Om die reden wilde ik daar zekerder in worden, zodat ik nieuwe mensen kon leren kennen.

De eerste keerlife coaching Amsterdam

Toen ik bij mijn eerste gesprek van life coaching in Amsterdam kwam, had ik geen idee wat ik moest verwachten. Als eerste stelde ik mezelf voor en vertelde ik waar ik hulp mee nodig had. Hier werd heel goed op gereageerd en ze vertelde me dat ze me hier ook echt mee kon helpen. Wel was het belangrijk dat ik helemaal eerlijk zou zijn, wat ik wel had verwacht. We hebben toen bijna een uur lang gepraat en waren er uiteindelijk over eens dat mijn zelfvertrouwen verbetert moest worden. Ik had in eerste instantie geen idee hoe ze dit wou gaan doen, maar dat werd me snel duidelijk. Ik moest me meer op mezelf gaan focussen en soms ook iets doen wat ik eng vond. In het begin vond ik dit lastig, maar na een tijdje werd dat steeds makkelijker.

De uitkomstlife coaching Amsterdam

Nu ik al heel wat sessies erop heb zitten kan ik met zekerheid zeggen dat het me geholpen heeft. Om die reden zou ik het dan ook aan iedereen aanraden die zichzelf (op welk vlak dan ook) echt graag wil verbeteren!