Ik ga mijn heftruckcertificaat eindelijk halen!

heftruckcertificaat halen

Eindelijk heb ik het geld bij elkaar om mijn vorkheftruckcertificaat te halen. Mijn werkgever heeft me een tijdje terug een baan aangeboden, maar hiervoor zou ik dit certificaat eerst moeten behalen. Helaas wou mijn baas deze cursus niet betalen dus ben ik er zelf geld voor apart gaan zetten. Het gaat immers om een betere functie die ook nog eens beter betaald.

Aanrader

heftruckcertificaat halenEen oud-college van me ging een tijdje terug ook zijn heftruckcertificaat halen. Toen ik hoorde van mijn nieuwe functie heb ik gelijk contact met hem opgenomen. Ik heb hem gevraagd waar hij de cursus gehaald heeft. Hij vertelde me over zijn ervaringen met Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk. Hij was echt mega enthousiast en daarom ben ik zelf ook maar eens gaan kijken naar ervaringen en de website van Wesseldijk
. De website alleen zag er al super goed uit. Toen ik de prijzen zag en erachter kwam dat het te halen is in maximaal 2 dagen, was ik verkocht. Dit motiveerde me nog meer om het geld apart te zetten en het te halen.

Gehaald?

Inmiddels is de cursus al een week of 2 geleden. Het was onwijs heftruckcertificaat halenleuk om te volgen en ik heb het gehaald, dus ik ben echt heel erg blij. Daarnaast heb ik afgelopen week ook het contract voor mijn nieuwe functie getekend. Nu is alles dus rond en ik zou niet blijer kunnen zijn. Ik zou, net als mijn oud-collega, Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk aanraden aan iedereen die interesse heeft in het behalen van een certificaat of rijbewijs.