Re-integreren dankzij een Fabius Opleiding

Misschien heb je een tijdje voor je gezin gezorgd en ben je al een tijdje niet meer actief op de arbeidsmarkt. Dan kan het best lastig zijn om die eerste stappen te zetten. Misschien heb je nooit een opleiding afgemaakt, dan moet je toch eerst wat onderwijs volgen. En als je in een ver verleden een opleiding hebt gevolgd is je kennis waarschijnlijk weggezakt of misschien zelfs gedateerd. Tijd om alles weer eens op te frissen. Gelukkig kun je bij opleidingsinstituut Fabius altijd terecht voor degelijk volwassenonderwijs op MBO niveau.

 

Iedereen kan er terecht

Bij veel organisaties kun je zonder de juiste vooropleiding niet deelnemen aan het onderwijs.

Bij bijna alle onderwijsorganisaties is een vooropleiding vereist. Dit geldt niet voor een Fabius opleiding. Iedereen kan hiermee beginnen.

 

Je krijgt uitstekende begeleiding

Er zijn maar weinig onderwijsorganisaties waarbij je zo goed wordt begeleid als bij Fabius. Het streven is om jou te laten slagen. Daarom zullen de docenten er alles aan doen om jou te helpen. Motivatie en inzet het is het belangrijkste, dan komt de rest vanzelf.

 

Ook voor een klein budget

Onderwijs is voor veel mensen simpelweg niet haalbaar omdat het zo duur is. Bij Fabius vindt men dat goed onderwijs voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom worden de kosten laag gehouden en kun je in veel gevallen aftrekken bij de belasting.

 

Altijd een locatie bij jou in de buurt

Als je een gezin hebt moet je op gezette tijden thuis zijn. Je kunt niet voor een paar uur onderwijs een lange reis maken. Fabius houdt hier rekening mee door op vijftig plaatsen in Nederland onderwijs aan te bieden. Je hoeft dus nooit ver te reizen voor een locatie bij jou in de buurt.