Tip: uit eten Oegstgeest!

oestgeest

uit eten oestgeestVandaag ga ik het hebben over uit eten Oestgeest. De reden? In dit restaurant is het namelijk mogelijk om aan wine&dine te doen. Dit houdt in dat je een lekker wijntje kan drinken in combinatie met eten dat er bij past. De experts van het restaurant kiezen een wijntje voor je uit dat echt perfect bij het eten past dat je bestelt.

Ik leerde dit restaurant kennen dankzij een goede vriend van mij. Hij was hier samen met zijn vriendin geweest. Hij vertelde me dat het eten erg goed is en dat de kwaliteit van de wijn erg hoog is. Ze hadden voor hem al een paar leuke combinaties gemaakt en dit leek mij ook wel wat. mijn vrouw houdt heel erg van wijn en lekker eten daarom leek mij dit nou echt leuk om dit met haar te doen. Ik wilde haar dan ook verrassen met dit top idee.

uit etenEen leuke verrassing!oestgeest

Uiteindelijk heb ik mijn vrouw meegenomen naar uiteten Oestgeest. Ze had totaal geen idee van waar we naartoe gingen en het was dan ook een zeer leuke verrassing. Mijn vrouw en ik vonden het restaurant er erg gezellig uitzien en het eten was ook erg goed. We hebben zeker genoten van de lekkere soorten wijn en het eten was ook erg goed. De service in het restaurant was echt super. Het personeel was erg goed betrokken en zij hebben er mede voor gezorgd dat wij een super leuke avond gehad hebben.