Lekker eten bij Italiaans restaurant Naarden!

italiaans restaurant

italiaans restaurant naardenLekker eten, dit is iets dat ik in mijn vrije tijd maar al te graag doe. Ik ga het vandaag dan ook hebben over lekker eten bij Italiaans eten bij Italiaans restaurant Naarden. Mijn vrouw en ik vinden de Italiaanse keuken echt fantastisch. Thuis eten we regelmatig Italiaans maar we kunnen het eten lang niet zo goed maken als dat ze dit in het restaurant doen.

Pas geleden besloten we om samen met ander stel eens lekker uit eten te gaan. Het andere stel houdt ook van de Italiaanse keuken en ze vertelde ons over dit restaurant. Volgens hun was dit restaurant echt top. Ze waren hier al eerder geweest en volgens hun was dit restaurant erg gezellig met een fantastische Italiaanse sfeer. Het eten was volgens hun ook van hoge kwaliteit dus eigenlijk waren er geen redenen om niet te gaan. Mij vrouw en ik wilden dit ook wel meemaken en daarom besloten we om gezellig voor vier personen te reserveren. Dankzij alle positieve verhalen konden mijn vrouw en ik eigenlijk al niet meer wachten tot dat we zouden gaan.

italiaans restaurant Een sfeervol restaurant!italiaans

Inmiddels zijn we al geweest en kan ik jullie vertellen dat onze vrienden echt voor de volle honderd procent gelijk hadden. We hebben een heerlijke pasta gegeten en we hebben ook echt van de sfeer in het restaurant genoten. Het personeel was erg vriendelijk en eigenlijk heeft het restaurant alles dat je nodig hebt voor een gezellige avond. Kortom, een echte aanrader.