Vindt uw ideale fiets bij fietsenzaak Veldhovenind

fietsenzaak Veldhoven

Mijn vrouw en ik vinden het heerlijk om samen lange afstanden af te leggen met onze race fietsen! Helaas hadden wij afgelopen maand te maken met een vervelend probleem. Mijn race fiets was namelijk stukgaan, dat terwijl de aanschaf van zo’n race fiets erg duur is. In goed overleg met mijn vrouw zijn wij samen opzoek gegaan naar kwaliteit race fiets voor een lage prijs. Voor de aanschaf van een racefiets hadden wij een budget opgesteld, maar de meeste aanbieder hanteerde te hoge prijzen. Totdat wij terecht kwamen op de website van fietsenzaak Veldhoven.

In het assortiment van fietsenzaak Veldhoven worden namelijk tientallen verschillende racefietsen aangeboden. U vindt hier alleen racefietsen van topmerken, met een lage levensduur en daarnaast wordt hier ook nog eens de laagste prijsgarantie gehanteerd. Vandaar dat wij uiteindelijk een racefiets hebben besteld, via de webshop van deze aanbieder.

fietsenzaak Veldhoven

Goede service goede kwaliteit!

De racefiets werd dezelfde week bij ons thuis aangeleverd! Er is bij deze aanbieder dus sprake van een snelle levering en wij zijn dan ook zeer tevreden over de verleende service. Maar natuurlijk draait het uiteindelijk allemaal om de kwaliteit van mijn nieuwe racefiets. Ook ben ik zeer lovend te spreken over de geleverde kwaliteit. De racefiets is in voorzien van een bekerhouder, de benodigde versnellingen en een goed stuur. Eindelijk kan ik weer lange afstanden afleggen met een fijne fiets van hoogwaardige kwaliteit.

Vindt u het ook heerlijk om lange afstanden af te leggen met de fiets? Bekijkt u dan de website fietsenzaak-eindhoven.nl eens!

Kwaliteit