Ik ging naar kapper Axel

Tegenwoordig word er heel veel gekeken naar de haar stijl die iemand heeft. Deze haar stijl kan alleen maar gemaakt worden door een goede kapper, wat natuurlijk ook van belang is. Verder moet ik zeggen dat ik sinds het eerste bezoek een vaste klant ben bij kapper Axel die mij altijd weer voor ziet van een goede en frisse coupe. Daar komt bij dat er altijd gelegenheid is om een praatje te maken en dat er ook nog eens een leuke sfeer hangt waar door ik mij hier heel erg thuis voel. Ook is het leuk om te weten dat er niet alleen maar bepaalde stijlen gemaakt kunnen worden maar dat u zelf ook met een stijl aan kan komen die gemaakt kan worden.

Mijn ervaringen met kapper Axel

Hierboven heeft u al een beetje kunnen lezen waarom ik een vaste klant bij deze kapper ben geworden en waar zij goed in zijn. Waar ik laatst achter ben gekomen is dat zij ook nog een bruidskapsels kunnen verzorgen wat bij veel kappers niet kan. Verder is het een goede kapsalon die scherpe prijzen hanteert en een leuke en goede website heeft waar u genoeg informatie kunt vinden over het desbetreffende bedrijf.

Een aanrader!

Bent u nou ook opzoek naar een kapsalon waarbij u zeker weet dat u weer met een mooi kapsel de deur uit gaat? Dan kan ik u zeker aanraden om bij dit bedrijf langs te gaan en te vragen naar de mogelijk heden die er zijn. Ik ben in ieder geval een vaste klant!