Gezellig biljarten in Amersfoort

Minstens één keer per week ga ik biljarten Amersfoort, dit doe ik om de week af te sluiten. In mijn drukke baan komt dit altijd goed uit, even de stress van de afgelopen dagen van mij afschudden.  Behalve dat er altijd een zeer gezellige sfeer hier in het Eemcafé hangt, zie ik zo ook mijn vrienden weer eens. Ook zij komen hier regelmatig om een pijltje te gooien, of om zomaar wat te gaan drinken. Niet voor niets is deze gelegenheid uitgeroepen tot het café van de omgeving in Amersfoort. Regelmatig wordt hier van alles georganiseerd, zoals karaoke, comedy night en thema avonden. 

Gezellige sfeer

Het is hier altijd zeer gezellig, moet er niet aan denken dat ik hier niet in de buurt zal wonen. Zodra ik er even uit wil gaan ben ik hier wel te vinden al is het alleen al om te gaan biljarten hier in Amersfoort. Vaak worden hier ook darttoernooien gehouden, niet dat ik kan darten, maar het is altijd gezellig om hier bij te zijn.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar dit café en wat er zoal te doen is, kijk dan eens op hun website. Hier staan de komende toernooien en feesten op vermeld, altijd leuk om erbij te kunnen zijn.