123hout maakte onze wens compleet

123hout

123hout is het adres om het gebruik van jouw openhaard compleet te maken. Als klein kind was het al mijn wens om later in een huis te wonen met een openhaard. Telkens als ik een film keek op tv en er een terug zag komen, dan werd ik best een beetje jaloers. Afgelopen najaar is mijn wens uitgekomen toen mijn man en ik gingen verhuizen. Hier zat een erg ouderwetse openhaard in en deze is werkelijk prachtig. Echter moesten er we een aantal herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd omdat deze niet echt meer veilig in gebruik was.

123hout

Op een verantwoorde manier gaan stoken

Ik ben in die tussentijd op zoek gegaan naar een goed adres om materialen te bestellen zodat wij direct konden gaan stoken als de openhaard klaar was. Toen ik de website van 123hout had ontdekt, trof ik hier veel (leerzame) informatie aan. Hierdoor wist ik zeker hoe wij op een verantwoorde manier konden gaan stoken. 

Toen de openhaard gebruiksklaar werd verklaard, hebben wij hier de hele avond met een goed glas wijn bij gezeten. Het gevoel wat ik toen kreeg was onbeschrijfelijk. Dit was echt het droomhuis voor mij en niet alleen maar vanwege de openhaard. of toch wel? Enfin, deze aanrader mocht niet ontbreken op deze website. Neem zelf maar eens een kijkje op de website. Hier vind je een uitstekende kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

123hout