Mooie bootkussens op maat laten maken

bootkussens op maat

Dit jaar gaan wij tijdens onze vakantie lekker varen en hiervoor moeten wij eerst nieuwe bootkussens op maat laten maken. Door op het internet te gaan zoeken waar je deze kan laten maken, kregen wij al meteen de naam BB Zeilmakerij naar voren. Een zeer professioneel bedrijf die alleen maar met de beste materialen werkt. Een voordeel is dat dit bedrijf in Dronten ligt, nog geen 15 minuten rijden vanaf onze woonplaats. Maar voordat dit bedrijf aan de slag kan gaan, moet er eerst een gesprek plaats vinden met wat wij nu precies wilden hebben. Zoals de kleur en de vormen.  bootkussens op maat

Geweldig resultaat

Omdat wij nu een donkere kleur op de zittingen hebben, wilden wij deze keer een wat lichtere kleur hebben. Wij zaten te twijfelen uit een witte kleur, maar dat is ook zo besmettelijk, daarom hebben wij voor een lichtgrijze kleur gekozen. Ook moesten wij de maten precies op meten,. Met deze gegevens konden wij de opdracht geven om bootkussens op maat te laten maken.  

BB Zeilmakerij heeft echt een bijzonder mooi resultaat gemaakt en daar zijn wij dan ook zeer trots op. Meteen nadat wij een telefoontje kregen dat onze bestelling klaar was om op te halen, zijn wij op pad gegaan.