Stressreductie, lees hier meer over

Relax

Stressreductie wil niet meer zeggen dan het terugdringen van de stress. In het dagelijkse leven krijgen veel mensen hiermee te maken. Veel mensen maken zich hier niet zo druk over, echter kan dit een oorzaak zijn om niet meer deel te kunnen nemen een het gewone leven. Veel mensen willen de ernst van de zaak niet zien. Maar als zij met een burn out of erger thuis komen te zitten, dan is het al te ver. Vooral in het dagelijkse leven komt stress heel vaak voor. Mensen die door de bomen het bos niet meer zien, of zelfs het leven helemaal niet meer zien zitten. Dit is vaak de nummer 1 score van ziekteverzuim binnen het bedrijfsleven.

Stress

Praktijk Yugen en stressreductie

Vandaag de dag is het voor veel medewerkers een hele klus om de werkzaamheden goed af te kunnen ronden. Veel bazen verwachten vaak teveel en hierdoor wordt de werkdruk alleen maar groter. Het is dan ook zeer belangrijk om jezelf goed in de gaten te houden. Je hebt verschillende soorten stress e daarom wil dit niet zeggen dat dit altijd ongezond is. Maar wanneer je niet meer goed kan functioneren en hierdoor veel fouten maakt, is het tijd om aan de bel te trekken.

Praktijk Yugen

Praktijk Yugen heeft mij destijds zeer goed geholpen. Op het werk kon ik van de ene huilbui in de andere vallen, zonder dat hier een aanleiding voor was. Thuis was ik erg kribbig en wilde ik alleen maar slapen. Gelukkig heb ik op het juiste moment aan de bel getrokken en heb een behandeling bij Praktijk Yugen gevolgd. Inge de Blok heeft mij hier bijzonder in gesteund en mij geholpen om de draad in mijn dagelijkse leven weer op te pakken. Leer ook omgaan met stress en maak een afspraak bij deze praktijk.