Een kaptafel is een belangrijk aspect in het vrouwelijk ochtendritueel

Furnitura

Een kaptafel zal waarschijnlijk als iets puur vrouwelijks worden gezien. En er een hebben in de slaapkamer kan de volmaakte plek zijn voor een vrouw om de nodige waardevolle make-up accessoires in op te bergen, zoals crèmes, parfums lichaam en haarverzorgingsproducten. Natuurlijk is een make-up tafel niet alleen om te zitten voor het aanbrengen van gezichtscrèmes en haarproducten, maar je kunt het ook gebruiken om sieraden en andere waardevolle spullen in op te bergen.

Kaptafel

Stel je hebt maar een spiegel in de bad- of slaapkamer, de ene persoon maakt er nu eenmaal langer gebruik van dan de ander, wat bij paren tot veel ergernissen kunnen leiden. Nu is er altijd een item wat altijd bij een make-up tafel wordt geleverd en dat is de spiegel. Dit betekent dat ieder voor zich zijn ochtendroutine kan vervolgen, zonder een ander te storen. Het voorkomt ook extra uitgaven, omdat je geen extra spiegel op ware grootte nodig hebt om te kijken of je kleding goed zit.

Het bezit ook een bepaalde visuele aantrekkingskracht.

Een kaptafel, in tegenstelling tot een utilitair slaapkamermeubel, kan de complete visuele aantrekkingskracht van je slaapkamer doen veranderen. Geef het een mooie uitstraling met een bloemenvaas, fotolijst of gewoon een tafellamp, allemaal items wat je slaapkamer decoratief zal transformeren. Het geeft je persoonlijkheid op de beste manier weer en deze vorm van ijdelheid zul je helpen een meer rustige ochtend routine te hebben.

Kaptafel

Er is een tijd geweest dat er in mijn slaapkamer geen opmaak mogelijkheid te vinden was, mijn ochtendroutine was dan ook een puinhoop. De gezichtsverzorging vond overal plaats in huis, van bank tot keukentafel en altijd met een te slechte verlichting. Het opmaken duurde daarom ook een eeuwigheid, mijn gebrek aan regelmaat was inefficiënt en rommelig.

De “Perfecthomeshop” heeft hier verandering in gebracht, voor mij betekent het elke ochtend wakker worden met een kopje thee aan mijn make-up tafel. Het geeft me ruimte en tijd voor mezelf bij het kiezen van de sieraden of make-up wat ik die dag zal dragen. Wil je ook een ongestoord ochtend schoonheidsroutine kunnen uitvoeren, dan heeft www.perfecthomeshop.eu voor je de oplossing.