Tv gidsen nog steeds in trek?

Vroeger was het standaard dat een ieder Tv gidsen in huis had. Tegenwoordig wordt het veelal bezocht via het internet. Toch zijn er nog steeds huishoudens waar het wel degelijk te vinden is, zoals bij mij. Zelf vind ik het namelijk erg aangenaam om zo nu en dan de Tv gids door te lezen. De leuke series en afleveringen kan ik dan vervolgens opnemen met de televisie. Maar hoe kom jij aan deze gidsen en waar vind je dit het goedkoopst?

Als je op het internet gaat zoeken naar de goedkoopste variant, dan kom je vrijwel direct terecht op de website van tijdschriften-abonnement.nl. Op deze website heb je uiteraard niet alleen de gids voor de televisie. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is hier te vinden. Van een magazine voor de dames, tot aan een complete serie voor de kinderen. Kortom, deze website heeft het zeer zeker!

Mijn eigen gids

Waar wij vroeger erg druk mee waren was het feit dat wij allemaal de gids wilde zien. De serie konden wij dan opzoeken en dan wisten wij precies hoe laat wij voor de buis moesten zitten. Tegenwoordig kun je het via de app vinden, maar toch hou ik het bij mijn papieren versie!