De vele voordelen van glasfolie

Glasfolie is een hele dunne folie die je op glas plakt. De moleculen in het folie beschermen het glas tegen warmte, UV stralen en voorkomen dat een buitenstaander naar binnen kan kijken. De folie reflecteert het licht waardoor scherp licht wordt terug gekaatst en onschadelijk zonlicht naar binnen komt. Hoe goed de folie werkt hangt af van de gemetalliseerde moleculen van de folie. De meest bekende glasfolie is de zon en warmte werende folie. Deze folie is verkrijgbaar in meerdere kleuren en kan je plaatsen op de ramen van je bedrijfspand of op de ramen van je woning.

De voordelen van glasfolie

De folie zorgt ervoor dat het normale zonlicht naar binnen komt zonder last te krijgen van de vervelende schittering van het zonlicht. Veel gordijnen verkleuren door het zonlicht. Dit is bij raamfolie niet het geval, de folie verkleurt niet door zonlicht en is ook nog eens onderhoudsvrij.

In tegenstelling met het schoonmaken van lamellen of het wassen van gordijnen bespaart glasfolie je enorm veel tijd. Haal er even een doekje overheen en het is weer schoon. Van glasfolie heb je daarnaast ook nog eens lang plezier. Het is niet nodig om dit na een aantal jaar weer van het raam te halen.