Super, een online hengelsport winkel

Vanaf het moment dat mijn man een online hengelsport site had gevonden, was het hek van de dam. Op deze manier kan hij kijken of een bepaald product in voorraad is en anders kan hij ervoor zorgen dat deze besteld gaan worden. Een voordeel hiervan is dat hij nooit voor niets naar deze winkel gaat. Ook leuke aanbiedingen kan hij op deze manier goed volgen. Het leuke is aan deze winkel is dat er een bepaald spaar systeem is en je bij elke besteding van €10,- je een stempel krijgt en heb je de kaart vol dan krijg je €12,50 op je volgende aankoop. 

Samen vissen

Omdat mijn man altijd zo enthousiast thuis komt na een dagje te hebben gevist, wilt onze zoon ook een keer mee. Samen met papa zijn zij naar de site van online hengelsport gegaan om te kijken wat hier voor onze zoon te koop was. Een eigen hengel is wel zo handig en zo hoeft hij niet naar de hengel van zijn vader te kijken. 

Dit weekend gaan zij samen op pad, ik ben benieuwd hoe hij het allemaal gaat vinden. Zijn vader vindt het geweldig nu hij samen met zijn zoon op stap gaat. Ben zeer benieuw naar de verhalen zodra zij thuis komen.