Zeer leuke Efteling aanbieding

Efteling aanbieding

Elke keer houden wij de Efteling aanbieding in de gaten. Online, via de website van Hotelkaatsheuvel.nl zijn er leuke uitjes te vinden. Diverse arrangementen, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Je kan zelf een keuze maken hoelang jouw bezoek aan dit park en het hotel gaat duren. Vaak kijken wij naar 2 dagen hotel en 1 dag pretpark. Er is namelijk zoveel in deze omgeving te zien en daar willen wij dan ook de tijd voor nemen. Er is zelfs een supermarkt in de buurt, waar je eventueel boodschappen kan halen. Een ander voordeel is dat je jouw auto hier bij het hotel kan parkeren. Dat scheelt geld, want parkeren bij dit hotel is gratis.

Tijdens de Efteling aanbieding , het ontbijt eventueel inbegrepen

Bij Hotel de Kroon kan je heerlijk overnachten. Echter voor lekker eten wordt je doorverwezen naar de GuestHouse Kitchen. Hier zijn de koks elke dag bezig om een culinaire maaltijd op tafel te zetten. Wil jij lekker in jouw eigen hotelkamer blijven, dan is het mogelijk om bijvoorbeeld een pizza te bestellen en deze te laten bezorgen.

In de avond lekker aan de bar een aperitiefje drinken, dat kan bij Hotel de Kroon tot 22.00 uur. Wil jij wat langer zitten, dan kan je daarvoor naar het GuestHouse Hotel gaan, deze bar is namelijk tot 24.00 uur open. Zowel het pretpark en het hotel zijn een aanrader voor een geslaagd dagje uit.