Autoschade Den Haag repareren

Autoschade Den Haag

Via autoschade Den Haag heb ik mijn auto laten repareren. Hier heb ik een zeer goede en snelle service gekregen. Dit schadeherstel bedrijf Direkt, bestaat al meer dan 20 jaar en is de specialist op dit gebied. Zowel particulieren als ook zakelijke klanten zijn hier van harte welkom. Zeer snel en efficiënt worden alle schades behandeld. Bovendien krijg je standaard twee jaar garantie op een gemaakt onderdeel en 7 jaar garantie op de lak.

Mocht jij jouw wagen hierheen brengen voor een reparatie, dan heb je de mogelijkheid om vervangend vervoer te krijgen. Dit is geheel kosteloos en een service van deze garage.

Autoschade Den Haag

Afspraak maken met autoschade Den Haag

Omdat ik al een tijd met een flinke kras op mijn auto aan het rijden ben, ben ik mij gaan verdiepen om dit te laten repareren. Bij verschillende bedrijven heb ik navraag gedaan en een offerte aangevraagd. Sommige offertes moet ik nu nog binnen krijgen en andere waren extreem hoog. Eén exemplaar viel mij op, mede door het snelle antwoord, maar ook door het totaalbedrag voor de reparatie.

Schadeherstelbedrijf Direkt, daar is uiteindelijk mijn keuze op gevallen. Dit bedrijf is niet heel erg groot, maar daar heeft hun service niet onder te lijden. Zeer netjes en bijzonder professioneel zijn de monteurs aan de slag gegaan. Die dag heb ik in de ochtend mijn wagen al weggebracht en een leenauto tot mijn beschikking gekregen. Een zeer mooie en glimmende auto, heb ik aan het eind van de dag weer op kunnen halen.